Hemmaagility

Idag har jag gjort någonting för första gången: Klippt min egna gräsmatta :D! Det är ju bara den senaste månaden som det varit någon idé att klippa gräset, och då har Andreas gjort det. Men idag var det jag som greppade Klippon och drog över gräsområdena. Och jag kan ju säga att jag är jefligt glad att vi inte har en handdriven klippare, för gaddammit vad tungt det blev på de mossbeklädda ställena :P! Men nu är det iaf kort och snyggt igen!

Och vad kan vara bättre att inviga en nyklippt gräsmatta med än lite agilityträning ;)?

I morgon blir det troligvis ingen värst avancerad träning, då jag ska till Kungliga Hundar  och gå på Eva Bodfäldts föreläsning Fyra vägar till en bra kommunikation. Hundarna får då stanna hemma med Andreas och ha det gött ;). På lördag däremot ska Lyxa vara med hela dagen, då vi ska träna tävlingslydnad med Eva B hela dagen. Superbra början på helgen :D!

2 reaktioner på ”Hemmaagility

  1. Hoooooooomer är bäst!! Vilket grymt bakombyte de får till första gången. Duktig husse som hejar och peppar snuserkillen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s