Instruktörsutbildning, lydnadsklass 3, fredag

Ännu en bra dag på instruktörsutbildningen :D! Idag fortsatte vi med fotgåendet (med fokus på stegförflyttningar) och gick sen igenom hopp apport, inkallning med ställade, sättande under gång. Lite teoretiska utsvävningar på vallning, HTM, avel (seriös och oseriös sådan) och lite annat o-lydnadskopplat hanns även med, men mestadels var vi seriösa och kreativa ;)!

Klipp från min och Lyxas stegförflyttningsträning:

Och vår signalkontrollsträning på sättandet 😉 :

De senaste träningspassen jag och Lyxa haft ihop – seriösa eller oseriösa 🙂 – har känts SÅ bra! Det ger en bra känsla inför morgondagen och framtiden, vi har så HIMLA kul ihop just nu :D! Vill alltid ha den här känslan i träning!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s