Valpar på väg <3

Även om det fortfarande är ett tag kvar tills Lyxas valpar planeras att se dagens ljus, så har vi ändå valpar på väg i familjen :D. Det är syrrans kennel Hönsetorps  som nu väntar sin B-kull i september. Tiken ultraljudades häromdagen och minst 4 småttingar kunde ses där inne, så underbart kul :D!

Jag tror att det kommer bli jättekäcka hundar i den här kullen, då både tiken och hanen är otroligt mysiga och trevliga, och även träningsvilliga! Ex. pappa Rufus tävlar ju i både tävlingslydnad och rallylydnad samt är både SE ocn NO UCH. Och så var han ju även pappa till underbara Nexi som försvann från oss allt för tidigt…

Som sagt, jag väntar med glädje och spänning på att få se vad som tittar ut i september :D!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s