6 km kärlek

Med fyra sådana här följeslagare gör det inget att isvindar piskar en i ansiktet och stormbyar sliter i ens hår under 6 km skogspromenad ❤

promenadhundar

De ger så mycket och kräver så lite tillbaks, men förtjänar all tid och kärlek i världen. Underbara familjemedlemmar, träningskompisar, lagkamrater <3. Jag vet inte vad jag skulle göra av min tid om jag inte spenderade den med mina hundar, de är SÅ stor del av mitt liv!

Bästa djuren!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s