6 km kärlek

Med fyra sådana här följeslagare gör det inget att isvindar piskar en i ansiktet och stormbyar sliter i ens hår under 6 km skogspromenad ❤

promenadhundar

De ger så mycket och kräver så lite tillbaks, men förtjänar all tid och kärlek i världen. Underbara familjemedlemmar, träningskompisar, lagkamrater <3. Jag vet inte vad jag skulle göra av min tid om jag inte spenderade den med mina hundar, de är SÅ stor del av mitt liv!

Bästa djuren!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s