Välkomna hit!

Hoppas ni känner er som hemma på den ”nya” bloggen (eg är det ju bara adressen som ändrats, utseendet och innehållet är ju exakt detsamma som förut och kommer kanske bara modifieras minimalt när andan faller på) :).

Varför jag valde att byta bloggadress var – som jag skrev i det sista inlägget på den gamla bloggen – är att K9Konsulten inte är (och har inte varit på ett tag) den största delen i mitt hundliv. Nu för tiden känner jag mig mer som en Lyxlirare än en K9Konsult, så då kändes det helt naturligt att markera detta även på bloggen :).

För övrigt kommer ni inte behöva känna er oroliga, förutom adressbytet är det ”business as usual” och som sagt finner ni allt som fanns på den gamla bloggen även här.

Tack till WordPress.com som har ett absolut fenomenalt smidigt system att flytta över blogginnehåll från en adress till en annan, och tack till Petra som precis gjort en likadan bloggflytt och fick mig att våga testa ;)!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s