Skitväder!

Fick det iofs väntade men ändå ovälkomna samtalet igår att Falkenberg tyvärr var tvugna att ställa in sina spårtävlingar i helgen :(. Supertrist för arrangörerna och superSUPER-trist för oss som kommit med, men det är ju så att vädret kan man inte råda över. Så det är bara att ställa om siktet på nya tävlingsdatum, jag klickade in mig på Sbktävling igår och vips var jag 1000 kr fattigare och 4 nya anmälningar rikare ;)!

tävlingar

Har t.o.m anmält till två tävlingar om dagen vissa dagar, för att öka chanserna på att komma med på någon av tävlingarna de dagarna 😛 !! Så hoppas jag att Lyxa väljer att lägga sitt kommande löp strategiskt, det vore alldeles för surt om man kommer med och sen måste tacka nej pga löp :P!!

Nu blir det istället heldagsträning på lördag istället för tävling! Upplet i nya rutor, brukslydnad, lite lydnadslydnad och sen spår är planen. Bästa sortens lördag (eller ja, näst bäst efter tävling 😉 ).

2 reaktioner på ”Skitväder!

  1. Trist med inställd tävling, men ni har ju ändå tur som har så många högre tävlingar under samma tidsperiod, även om risken att bli bortlottad är större i ert distrikt. Här är det om vi har tur en per helg och risken att bli bortlottad finns även här, om än inte lika stor.
    Hoppas på att du kommer med redan på första!

    • Ja, vi har iaf många chanser att bli bortlottade ;)!

      Håll tummarna att vi kommer med och klarar uppflytt på någon av dessa :)!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s