Kennellogga och kontaktfält

När man är helt estetiskt handikappad och fantasilös som jag är, så är det så fantastiskt att ha en superkreativ och duktig syster som hjälper en med det mesta :D! Inte nog med att hon designat och byggt hela min kennelhemsida med html-kodning, nu har hon skapat en fantastiskt fin kennellogga till mig :D! TACK så mycket Malin!!!

logga_huvud_stjärnor_brunbg logga_huvud_stjärnor_rosabg

Dessa kommer att användas frekvent på klädesplagg, bildekaler och liknande, det kan jag lova! En logotype att vara stolt över!! Och ja, det är Lyxa som stått modell för huvudet :D!

Tänkte även slänga in en kort filmsekvens från i lördags innan jag åkte till Kalmar. Vi tragglar vidare med våra kontaktfält, både teoretiskt och praktiskt, och jag tycker att det känns som att det släppt lite grann och att jag (nog 😉 ) har valt på vilket sätt jag vill köra våra kontaktfält! Ska dividera detta vidare på nästa privatlektion då vi ska granska både Smalis och Lyxas kontaktfält!

Men så här ser det ut för tillfället:

Kan ju säga att jag körde balansbommen även när vi var i Kalmar, och hon satte den jättefint varje gång, med galopp hela vägen ner och var långt ner på kontaktfältet :D! Jag hoppas och tror att vi är nått på spåret nu…

En reaktion på ”Kennellogga och kontaktfält

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s