Kontaktfältsträning

Idag var det åter dags för en privatlektion i agility för mig, Lyxa, Andreas och Smalis. Idag fick Emelie kolla på våra kontaktfält. Hon hade laddat upp för att skälla på mig för att jag är kass och okonsekvent med Lyxas kontaktfält, men se den gubben gick inte för jag hade BÅDE tänkt till OCH tränat! Där fick du dig Emelie 😉 !!

Vi ligger efter i hundarnas kontaktfältsträning både jag och Andreas, Smalis lite mer än Lyxa eftersom han har lite inlärning kvar medans Lyxa har finputs/kvalitetssäkring kvar. Men efter idag har vi gedigna träningsplaner för alla tre kontaktfältshindren och vet hur vi ska jobba vidare det närmsta :).

Filmer från dagen:

 

 

Sen har Andreas och Smalis anmält sig till en agilitykurs för Elin Fahlgren också, det kommer att sitta som en smäck för dem :D! Och så har jag beställt en ny slalom från Agilityshop som jag hoppas det kommer bli snabb leverans på, så är de på god väg mot tävlingsstart :)!

Längtar efter att agilitysäsongen ska börja på riktigt!!

2 reaktioner på ”Kontaktfältsträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s