Sponsorplagg, utbildning och en försvenskad tysk faktura

Igår fick jag ett väldigt trevligt paket från Agria, med nya snygga plagg att ha på mig på tävling! Otroligt fina plagg och jättebekväma! 

sponsorplagg

Och för att göra snyggt ännu snyggare så lämnas dessa idag in för tryck av kennellogga på ryggen :D! Wohoo!

Igår var jag och Malin iväg på sista delen av kursen i Reproduktion för uppfödare som hållts av Anna-Carin Klinteberg på Västra Djursjukhuset. En otroligt intressant utbildning har det varit som gått igenom allt från optimal parning till valpning, både det normala och det komplikationsfyllda förloppet. Jag har fått ut mycket av tillfällena och känner mig ännu lite klokare och säkrare inför den kommande kullen :).

Idag har jag fått fakturan från Laboklin för Lyxas DNA-tester. Jag kan varmt rekommendera det labbet om man ska DNA-testa sin hund, allt gick otroligt smidigt från första kontakt, till hitsändande av testkit, till sändande av prcd-PRAtestet till Optigen, till att få svaren. Och ett extra plus i kanten för att företaget har ett svenskt plusgiro som jag kunde betala in på och att summan var angiven i SEK, det underlättar mitt liv 😉 ! Mycket, mycket nöjd är jag, och det var väl värda 3778,82 kr för tre tester (om någon säger att man blir rik på hunduppfödning tror jag att jag kommer strypa vederbörande 😉 )

Nu ska jag bara vänta på att Anderas kommer hem så han får underhålla snusrarna, så ska jag och Lyxa dra iväg till Emelie för lite träning och tjöt och hembakt chokladkaka a la Lajo :D!

2 reaktioner på ”Sponsorplagg, utbildning och en försvenskad tysk faktura

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s