Tävlingsfrossa!

Som alltid när jag ska debutera i något (ex en tävlingsklass eller tävlingsgren) så drabbas jag igen av mina grymt dåliga tävlingsnerver som jag jobbat massor med att få under kontroll. Har jag väl fått tävla i klassen/grenen lite så är det inte alls samma sak. Men just debuten, när jag inte har någon empirisk erfarenhet av upplägg och annat, så blir jag så nervös att jag håller på att ge mig själv magkatarr/magsår :P!

Men samtidigt är jag så sjuuuukt taggad och tycker att det ska bli så KUL att komma ut i ”skarpt läge” och se hur långt vi kommit i vår träning, var vi triumferar och var vi (i värsta fall) falerar, och hur jag kan tänka och lägga krutet annorlunda till nästa start :).

Fast den närmsta tiden kommer jag inte hinna träna så mycket bättre/annorlunda innan nästa start, eftersom vi de kommande två helgerna har högrespår både lördag och söndag ;)! Med så många chanser hoppas jag på att jag nån gång kan hålla nerverna i styr och vara en så bra förare jag kan till Lyxa, och förhoppningsvis fixa uppflytten till elitspår under april månad :).

Magont eller inte, i morgon kööööööööör vi!!

2013-03-23 Upplet och brukslydnad 045

13 reaktioner på ”Tävlingsfrossa!

  1. Alltså.. Vad är det värsta som kan hända? 😉 (PS. Du får inte säga så till mig när det är jag som sitter och skiter på mig av nervositet.. Det kortet är förbrukat nu. DS). Ni är asgrymma och kommer kicka högrespår-ass!! 😀

    • Du ska BARA få ”skärp till dig och slappna av”, ”det är ju bara på skoj”, ”tagga ner, det är ju inget att vara nervös för” och andra plattityder ifrån mig i framtiden ;)!!

      Men tack för peppen :D!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s