Småträning

Idag har det blivit en rätt så långsam dag :).

Vid 11 åkte vi ut till Vinna HC och tog först en uppvärmningspromenad på kalhygget. Hundarna sprang rätt mycket mer än oss, enligt min Runkeeper så rörde vi oss under 2 km på nästan en timme ;)! Men skönt var det, strålande sol och säkert 10-12 grader varmt :D!

vårfamilj

Sen gick vi in på planen och körde lite gunga med Smalis. Han fick träna islag (fick stor förståelse på att skjuta vikten bakåt vid islaget så han skulle kunna parera och stå still) samt att springa längst ut på gungan i fart men även STANNA vid kanten! Det har blivit en och annan flygtur för Smalis eftersom han inte har någon som helst självbevarelsedrift ;). Så nu är vi extratydliga med godisskål längst ut på gungan som han får stanna och käka korv i! Jättenöjd med träningspasset :D!

Sen åkte vi hem och softade lite till (efter att alla fyra hundar fått tvättast med shampoo och fönats, de var nästan helt svarta av gegga allihop 😉 ) och nu senare på kvällen har de fått småträna lite till.

Lyxa fick köra fjärr, skall och explosivitet efter väntan (inför konskick, idag fick hon runda en lös slalompinne efter växelvis mellan 5 upp till 30 sek väntan i fotposition)

Smalis körde slalom. Han börjar kunna söka ingången på slalomen bara genom att man springer emot den och säger ”slalom” :D! Längtar till vår nya slalomställning kommer så man har en helt korrekt!

Och Homer och Barney fick köra lite rallyträning. Allra sötaste mupparna <3!

 

 

 

2 reaktioner på ”Småträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s