Upp som en sol och ner som en pannkaka

Lika bra känsla som vi hade på lydnadsträningen igår, lika dålig känsla hade vi på agilityträningen idag :P! Det kändes inte som att vi gjorde nått rätt och vi hade inte alls någon vidare teamkänsla. Nä, det kommer krävas MYCKET agilityträning för att agilitymusklerna ska finnas där hos oss, både de fysiska och de mentala musklerna. Det är ju helt andra användningssätt av musklerna som ska till i agilityn till skillnad från lydnaden och brukset, här är det kort, explosivt, snävt och tight som gäller HELA tiden, 30 sekunder med MAXIMAL uttömning.

”Best of” klipp från idag, sista rundan så var hon TRÖTT (hade även kört kontaktfält emellan våra turer med fröken Emelie) och där kom rivningarna som ett brev på posten:

 

Får sätta mig och lägga upp ett träningsschema, såhär kan vi inte ha det! Framförallt inte känslomässigt, jag kan ta att jag är kass bara det KÄNNS som att jag är bra, om ni fattar vad jag menar :P!

Joggingtur i morgon för Lyxa och Andreas medans jag är på föreläsning i Göteborg, sen får det bli agility på torsdag igen :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s