Preliminärt träningsschema

Efter gårdagens insikt i att vi behöver träna än mer agility för att underlätta för både mig och Lyxa, så la jag upp ett litet preliminärt träningsschema för resten av april och även för maj, för att kunna ha koll på att det blir en någorlunda jämn fördelning mellan lydnaden, brukset och agilityn 🙂

träningsschema april maj lila2

Detta är ju givetvis inte hugget i sten (även om det nu står på internet, och alla vet väl att ALLT som står på internet är sant 😉 ), utan mer som en översiktsplanering för att hjälpa mig att hålla koll på att vi får tränat igenom allt som vi behöver :). Vissa dagar kommer byta plats, ibland kommer vi inte ha inspiration att göra nått och ibland kommer vi vara mer aktiva än vad vi trott, och allt detta kommer att inverka på planeringen. Precis som i alla andra aspekter av livet :)!

5 reaktioner på ”Preliminärt träningsschema

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s