Note to self

screwedlife

Måla inte bilden av ditt liv efter andras penseldrag. Inspireras utan att försöka kopiera. Översätt allt du ser och lär dig till DITT språk, DINA tankar, DINA drömmar. Sträva efter att nå dina mål, men lägg en tidsplan efter DINA förutsättningar.

Var inte besviken eller ledsen över att ditt liv inte är ”perfekt” som ”alla andras” ser ut att vara. Var lycklig för det du har, inte olycklig över det du saknar. Fyll inte ditt liv med dagar, utan dina dagar med liv.

Gör det som får DIG att må bra, inte det som du tror att andra tycker att du borde göra. Vårda dina närmsta ömt, visa i tal eller handling hur mycket de betyder för dig. Säg ”tack men nej tack” till energivampyrer som tar mer kraft än de ger. Lägg din tid där den kommer mest till nytta. Oroa dig inte för framtiden i förväg, utan ta det när du väl kommer dit.

Vårda dig själv till kropp och själ. Älska mer. Skratta mer.

Var inte långsint. Explodera gärna, men släpp det sedan. Den enda som skadas av kvarhållna negativa tankar är du själv. Se och lär av andras fel så du själv aldrig hamnar där. Var den större människan. Om du faller, ligg kvar ett tag och fundera på vad som hände, men ta dig sedan upp på fötterna igen och fortsätt på din väg mot dina mål!

Varje dag är en ny start!

2 reaktioner på ”Note to self

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s