Privatlektion för Emelie

Idag dags för en privatlektion i agility för Emelie igen. Uppladdningen blev inte den bästa då tråkiga bilköer gjorde att vi kom lite försent och var lite småstressade. Emelie hade byggt en bana som vid första anblick såg relativt lätt ut, men som vid handling visade sig ha lite svårare linjer att hitta än jag trodde från början.

Återigen fick jag känslan av ett dåligt agilitypass. När jag tittar på filmen så ser jag flera saker som ser bra ut (och givetvis många jag kunde göra bättre), men känslan var ändå att jag var helt nollställd och bara gjorde fel val hela tiden. Jag tror att jag tänker på ett visst sätt och korrekt, att jag tittar efter Lyxas väg på banan och tar min handling efter den, men det blir förbannat uppenbart hela tiden att jag INTE gör det.

Jag får tro och hoppas att det är som Emelie säger, att det hänger på att vi inte TRÄNAT agility på typ hur länge som helst. Jag är noob som behöver träna mer och få in rytmen i blodet och ryggmärgen, så att jag kan göra min duktiga hund rättvisa. Hon gör ju precis som jag visar, och då är det inte konstigt att det blir fel när jag gör fel! Men hon är förbannat duktig ändå trots dåligt med träning och kass och bekymrad/besviken/bedrövad förare :P!

Smalis och Andreas körde på som vanligt, med ömsom vin och ömsom vatten ;)! De satsar järnet iaf, och Smalis fick till ett par riktigt snygga slalomingångar och Andreas satte ett par fina blindbyten! Och de två har ju kul precis hela tiden :)!

 

4 reaktioner på ”Privatlektion för Emelie

  1. Kan inte se filmen när du kör Lyxa men jag ser den med Andreas, fel på filmen eller nått fel på min dator? Hade vart så roligt å se.
    Sofia

    • Hej! Jag tror inte att det ska vara något fel på filmen, jag kan se den och flera andra har tittat på den både på Facebook och här på bloggen :). Blir det fel på den även om du går direkt till youtube och tittar på den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s