Lisa Frick for the win!

Känner mig manad att sprida en status jag skrev på Facebook för någon dag sen här med, en status som handlade om Lisa Frick:

”Det finns många anledningar att älska Lisa Frick. För hennes fantastiska meriter (världsmästare i agility 2009, 2010, 2012), för hennes suveräna offensiva handling, för hennes totala kroppskontroll trots att man ibland tror att hon ska snubbla över sig… själv och hunden, för hennes förmåga att vara BÄST NÄR DET GÄLLER….

Fast jag är mest imponerad av henne för hennes sätt att hantera hur de förlorade chansen till ännu en världsmästartitel 2011, hur hon istället för att deppa ihop väljer att heja igång publiken så de jublar hysteriskt när hon och Hoss går i mål.

 

SÅ bra sportsmanship och SÅ schysst mot sin fantastiska hund. Lisa Frick i mitt hjärta!”

4 reaktioner på ”Lisa Frick for the win!

  1. Har sett filmen förut, lika fantastisk varje gång. Otrolig handling men ffa otrolig sinnesnärvaro att hon kan ställa om så och få en miss till ett riktigt peppande lopp för hunden. Mer imponerad av denna prestation än av de VM guld hon faktiskt tagit!

  2. Wow! Jag hade inte sett dessa filmer förut så jag visste inte detta!
    En instruktör på en tävlingskurs sa alltid att när du tävlar så ska hunden ALLTID tro att den vinner VM – det här är ju verkligen så! Vilken tjej! Såhär skulle alla bete sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s