12 + 8 pinnar

Både Smalis och Lyxa har varit duktiga på att hantera pinnar idag :)!

Först så klarade Smalis av 12 pinnarsslalom där jag plockat bort ett par av bågarna :D!

Han gör stora framsteg, vi fortsätter att traggla vidare på ingångar och att kunna jobba bort fler och fler bågar. Så fort slalomen sitter så är han ju – med lite mer träning 😉 – klar för debut i hoppklass :D!

Dagens spårövning för Lyxa gick galant! Andreas traskade ut ett kort spår men på klurig, snårig, busk/pinnrik mark och droppade pinnar i värsta riset, 6 naturapporter, en miniapport och en miniminiapport. Spåret låg lite drygt en timme.

Hittade en förutfattad tanke hos Lyxa då hon nästan gick över den andra pinnen för hon tänkte ”jag vet att det är rätt långt avstånd mellan pinnarna” ;). Men hon vindade in den, och blev sen EXTREMT noggrann i spåret för att inte missa något. Och det gjorde hon inte, inte ens apporten som låg i ris i en sluttning :)! Duktig hund ♥.

pinnbild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s