Söndagspromenad och kaffegäster

Vaknade av mig själv 07,58 (superhärlig helgvana jag fått in :D), utfodrade djuren, städade i köket, åt grötfrukost och drack kaffe. Sen blev det en härlig 7,5 km sväng med hundarna i strålande solsken!

Dryga 1,5 timmar var vi ute och vandrade, och hundarna skötte sig så bra så. Extra lycklig blev jag när vi passerade förbi auktionskammaren och hunden i huset bredvid skällde ut oss ordentligt och hela snuserligan var tyst och lugn och svarade inte upp med ett enda skall :D! Det ska inte mycket till för att få mina snusrar att gå upp i skall ska ni veta, och särskilt inte när de är tuffa tillsammans i flock ;). Men nu slöt de upp så fint vid sidan av mig och höll sig kalaslugna, duktiga puckosar :)!

Lyxa gick som vanligt lös vid min vänstra sida och ägnade inte den skällande hunden ens en blick. Hon är verkligen SÅ enkel att ha att göra med även i vardagslydnaden, där hon aldrig skäller mot folk eller fä, aldrig skulle springa ifrån mig, kan vara lös överallt etc. Världens lättaste vardagshund :)!

20130428.3

Mina fina, duktiga hundar ❤

20130428.2

Vi hittade en strömmande bäck som alla GIVETVIS var tvungna att dricka ur ;)! 

20130428.1

Finaste <3!

20130428

Barney och Smalis blev varma av allt spring ;)! 

 Efter att vi kommit hem igen (som tur var hade jag hunnit slänga mig i duschen, det blev en svettig promenad 😉 ) så kom hundarnas farmor och farfar kom på besök från Bengtsfors så det blev årspremiär med kaffe och kaka i uterummet, och en födelsedagspresent till mig :). Givetvis hade farmor och farfar även med sig ben till hundarna, annars hade det inte varit en riktig fika ;)!

Så dagen har varit rätt innehållsrik, och klockan är ju bara halv fyra :)! Får se om det händer nått mer aktivt innan det är dags för årets första grillning här hemmavid :D!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s