2 km grymmespår

2 km spår med Lyxa 073

Duktigaste, vackraste Lyxa!

Idag efter jobbet tog min supersnälle Andreas med sig Smalis och traskade ut ett spår till mig och Lyxa :). Det blev 2 km långt (längsta spåret Lyxa fått), 9 naturapporter + slut, upptag på ca 30-40 m djup, skiftande terräng mellan mest åker, äng, skog och lite sankmark, grusspår, spetsvinklar…. Allt och lite till som ett elitspår kräver :).

2kmspår

 

Spåret fick ligga i drygt 1 tim 40 min innan jag släppte på Lyxa, och hon gjorde ett FANTASTISKT spårarbete, från upptaget i framspår ända fram till slutet :D! Alla nio pinnar + slut inapporterade och jag blev så SJUKT nöjd :D!

Och Andreas fortsatte att vara snäll och hängde med och fotade i början och slutet av spåret :).

2 km spår med Lyxa 007 2 km spår med Lyxa 011 2 km spår med Lyxa 012 2 km spår med Lyxa 015 2 km spår med Lyxa 016 2 km spår med Lyxa 021 2 km spår med Lyxa 022 2 km spår med Lyxa 025 2 km spår med Lyxa 029 2 km spår med Lyxa 033 2 km spår med Lyxa 041 2 km spår med Lyxa 049 2 km spår med Lyxa 062 2 km spår med Lyxa 064 2 km spår med Lyxa 066

Superbra jobbat av Lyxa, jag kunde inte vara nöjdare :D!!

Och i morgon är det dags för agilitykurs igen. LÄNGTAR!

3 reaktioner på ”2 km grymmespår

    • Hej :)!

      Under inlärningen jobbade jag i MYCKET kortare lina, kanske bara ett par m bakom henne. Längde ut linan efterhand, men när vi hade problem i spåret för ca 1,5 år sen så kortade jag upp linan igen så hon fick jobba max 5 m ifrån mig.

      Nu är jag så säker på hennes spårarbete, så då kör jag på hellång lina rätt ofta för att hon ska jobba så självständigt som möjligt i både spårning och apportering av pinnar, så att jag inte på något sätt råkar vara där och styra henne :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s