Deppbryt

 

Hade ett totalt nedfall på agilitykursen idag. Har svårt att lägga det bakom mig trots snälla tillrop och uppmuntran från vänner och tränare. Besvikelsen på mig själv är så stor att jag med delar av hjärnan funderar på att bara ge upp agilityn när den ger mig så mycket mer dåliga känslor än vad den ger pepp :(.

Jag får verkligen varje gång en känsla av att vara för långsam både i kropp och hjärna, sakna reaktionsförmåga, sakna tankeverksamhet….Och det är tyvärr inte så enkelt som att jag bara blir lite trulig, grinig och besviken när det inte fungerar, jag blir verkligen genuint ledsen i hjärtat när det inte fungerar!

Jag vill vara bra nog att göra min hund rättvisa! Det tråkiga är ju att jag har en hund som bara blir bättre, snabbare och säkrare, medan jag själv bara blir sämre och sämre, en obalans som inte är bra för sinnesfriden för någon av oss.

Nä, jag kryper ihop och deppar ihop i soffan, slickar mina känslomässiga sår och försöker komma över det. Försöker att inte ta några överilade beslut angående vår agility idag. I morgon är en ny dag, och då vankas det en heldag med brukslydnad, upplet, störningsträning osv för Anders Kjernholm tillsammans med Jonna och Mathilda. Hoppas och tror att det ska lyfta min självkänsla ett snäpp eller två.

 

För en liten roligare sida av dagen, fick SMS av Andreas förut när han och snusrarna var ute i skogen:

”Fantastiskt! Tappade bilnycklarna i skogen :(. Var bara att ta hundarna en sväng till och leta. Helt plötsligt snurrade Smalis runt som om det var nått som luktade bekant, och under en grästuva låg bilnycklarna :D! Känns rätt bra inför spårkursen!”

Världens bäste Smalis <3!

gbgschmaal

Schmaaal förut idag när vi var i Göteborg och köpte en ny spårsele till honom :)! Lilla skogshunden skötte sig fin-fint i stora staden och i djuraffären!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s