Agilitysöndag

En rätt bra söndag har vi haft! Jag och hundarna började dagen strax innan 9 med en 6,5 km promenad, för att vara motionerade och klara om det skulle bli lika varmt och kvavt som det var igår. Och det blev en rätt svettig promenad där jag ett tag trodde att vi skulle få ett åskväder över oss, men det klarade vi oss ifrån. När rundan var klar så gick vi direkt ner till sjön så Lyxa fick vattentraska lite och snusrarna fick dricka lite ur sjön och doppa tassarna lite. När Homer och Smalis började tycka att det var tråkigt fick jag kalla upp Lyxa ur sjön, annars så skulle hon nog gå där än :). Hon ÄLSKAR att vara i vattnet!

majpromenad

Runt 14 drog vi ut till Vinna HC för lite agilityträning. Med debuten runt hörnet så var vi ju tvungna att kolla av vad Smalis sa om platta tunneln och däcket, två hinder vi knappt tränat.

Inga större problem där som inte lite mer träning kan råda bot på :D! Duktige Smalis tacklade säcken riktigt bra, det var första gången han körde det hindret utan att jag stått och hållt i änden på den :)!

Sen fick även Lyxa köra lite:

 

Och så världens bäste Hooooomer <3:

Duktiga hundar!

Efter nedvarvningspromenad åkte vi bort till en annan sjö där Lyxa fick simma runt lite och svalka sig, sen var det raka vägen hem för att äta lunch. Hade planerat att gå ut och köra upplet/spår, men från det vi kom hem så öppnade sig himlen och det har SPÖREGNAT hela tiden. Så då var jag bekväm nog att säga; Vi spårar i morgon ;)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s