Framtidsdrömmar

Om allt går som det ska och som jag planerat, är det nu bara ett halvår kvar till parning!

Ett halvår kvar till skapandet av kullen som vi tror så mycket på, kullen som både jag och Liza gör vårt bästa för att utvärdera och skärskåda de blivande föräldrarna för att få de allra bästa förutsättningarna för valparna, oss själva och de övriga blivande ägarna.

Meritering för dokumenterad arbetskapacitet (och bevis på fokus, motor, samarbetsvilja, förmåga till självständigt arbete, förighet, uthållighet etc.), mental och exteriör utvärdering, hälsokontroller… Allt detta gör vi för att få en så tydlig och klar bild som möjligt över vad som kan gissas nedärvas till den kommande kullen (gissningar som ju sen givetvis kan visa sig vara fel, avel is a bitch på det sättet 😛 )

Det finns fortfarande mycket som kan gå fel under dessa månader så det inte blir något av, det är fortfarande långt kvar till man kan pusta ut… men SOM jag längtar och hoppas!!

Och jag kan ju säga att vårt utgångsläge känns riktigt, riktigt bra :)!

valpkullsbild

6 reaktioner på ”Framtidsdrömmar

    • Ja, det känns verkligen coolt med en kull efter föräldrar som både har bra arbetsmeriter, bra MH/MT och bra exteriöra utvärderingar samt som är supertrevliga i vardagen :D! Känns som att vi verkligen har en bra helhet som vi avlar på <3!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s