Ett decennium har gått

Idag är det 10 år sen jag satt bredvid min första stora kärlek Pelle då han förlorade kampen, drog sitt sista andetag och försvann från vår värld. 10 år sedan hela mitt liv rämnade.

10 år. Ett decennium. Jag är nu tre år äldre än Pelle någonsin fick bli. Det är så förbannat orättvist att han aldrig fick bli äldre än 27, han som var så full av liv, drömmar och glädje. Det går fortfarande nästan inte en endaste dag utan att jag tänker på honom, så stort avtryck lämnade han hos mig. Det tog många, långa och svåra år att försöka pussla ihop mig själv igen. Men jag fortsätter leva och njuta av livet, precis som Pelle ville att jag skulle göra.

Det är en sorglig årsdag idag, men jag tänker spendera den med att med glädje tänka på alla fantastiska och roliga minnen jag har av Pelle, min första stora kärlek och en av mina allra bästa vänner.

 Jag vet att han finns därute och är så förbannat lycklig för min skull, att jag överlevde, att jag lever och att jag hittat ännu en fantastisk människa att älska och som gör mig så lycklig.

May the Force be with you Pelle. Du lever för alltid I hjärtat på mig.

pom10år2

4 reaktioner på ”Ett decennium har gått

  1. Jag brukar läsa här men inte kommentera, men känner att idag måste jag kommentera. Det är styrka att våga minnas, prata om och känna såväl glädjen som sorgen. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s