Agilitylektion

Ny agilitylektion idag, och HALLELUJAH vi hade med oss en BRA känsla in i lektionen och även ut ifrån den :D! Det känns som att det var EVIGHETER sen som jag hade en bra känsla på agilityträning, så jag är SÅ nöjd!! Jag kan ju säga att jag bara för någon vecka sedan funderade skarpt på om jag skulle lägga ner agilityträningen helt och hållet…. men den senaste veckan har vi fått bränsle på agilityelden igen 😀!

 

Fick med oss bra info också, att Lyxa har svårt att ta slalomingångar om jag är i (relativt 😉 ) snabb rörelse! Står jag still eller bromsar upp så har hon inga problem, men när vi båda rör oss framåt så hinner hon inte med att korta upp sig för att ta rätt ingång. Något att träna på!

Andreas och Smalis fokuserade mest på däcket, både separat och i kombination och fartig raksträcka. Duktiga börjar de bli!

 

Innan kursen körde vi också lite gunga, där Smalis gjorde gungan nästan helt korrekt (jag bara höll emot gungan lite, lite på nervägen) :D! Får vi till denna så Smalis är helt säker på den, så blir det agilityklass debut strax efter det :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s