MiVinna’s-aussies i topp!

Inte nog med att jag och Lyxa vann agilityklass 1 idag, Lyxas lillasyster Elit gick och vann hoppklass 1 tillsammans med uppfödar-Emelie :D! Helt sjukt roligt med två MiVinnare i topp i bägge klasserna, vilka härliga agilityaussies vi har :D!!

Så här såg de bägge vinnarloppen ut:

Ni fattar vad jag menar med överdrivet kontaktfält på bommen va… ;)! Men jag kände det, hellre lite långsammare nolla än en snabb femfelare! I övrigt kändes loppet väldigt flytigt och bra, inga fulsnurrar, JÄTTEFIN uppgång på balansbommen trots att ansatsen var VÄLDIGT skarp, jag plockade in henne rätt över de förskjutna hindren (många som missade detta så att hundarna ex drog in i tunneln istället för över hindret innan A-hindret), fin slalom… ja allt kändes helt fin-fint :D!

Och nu är det SÅ GÖTT att ÄNTLIGEN vara ur klass 1! Nu börjar det roliga eftersom jag nu inte bryr mig så mycket om det skulle råka bli fem fel eller disk! Nu ska jag börja ta mer risker och satsa mer, inte fega på kontaktfälten utan skicka på henne och se vad som händer, skicka henne längre på hinder, få använda våra fina handlingsverktyg… Klass två kommer vi vara i ett tag, så det är här vi ska utmanas och utvecklas :D!

Och som sig bör, vid pinne och klassvinst så måste man FIRA ;)!

agilitybubbel

5 reaktioner på ”MiVinna’s-aussies i topp!

  1. Klart ni ska fira!!! Grattis igen 😀

    Snälla Mia kan inte du länka ditt dunderbraiga blogginlägg som du skrev i vintras om inställning till tävling? Kommer inte ihåg vad det hette men det var så mycket klokt och jag glömde bokmärka det när jag kom hem (busläste det från jobbet :p), skulle så gärna läsa det nu igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s