Mycket jobb och lite träning

Det står lite stiltje i hundträningen just nu! Viljan är stark men ”livet har kommit emellan” som det brukar heta. Ni som tittar in här för långa träningsbeskrivningar och kanske lite inspiration och tips, ni kommer nog vara tomhänta ett tag till ;)!

Vi är nämligen i uppstarten av försäljning av vårt hus, och det är många timmar och mycket ork som går åt till detta, att fixa, dona, städa och putsa innan fotograferingen av huset till säljannonsen, och sen till visningarna. Mycket mental ork som försvinner där också, med tankar om försäljning, flytt, var man ska bo sen… för vi har än så länge inget nytt, spikat boende (även om vi har ett vi hoppas mycket på…) :P! Lite ångest, mycket förväntan och väldigt mycket spänning är det som det handlar om.

Jag tycker också att det är lite jobbigt, för jag ÄLSKAR vårt hus! Jag trivs ofantligt bra, det är suveränt område och vackert så det står härliga till! Vi säljer inte på något sätt för att vi inte trivs (då hade det nog varit lättare rent mentalt att sälja), men för att vi hittat något som vi tror kommer vara ännu bättre för oss och det vi behöver… Så nu hoppas vi att allt går i lås med både försäljning och köp! Annars blir det tält som gäller för oss ett tag ;)!

hus1 hus2 hus3På torsdag kommer fotografen och tar nya bilder på huset i sommarskrud, och snart är det inte vårt längre utan någon annans att trivas i… En bitterljuv tanke…

Så just nu får den seriösare hundträningen stå tillbaka, vi småpillar lite i detaljer och motionerar. Igår var Andreas och Lyxa iväg och sprang Alingsåsloppet (f.d Potatisjoggen) i milsspåret. Lyxa fick som enda hund i startfältet mycket påhejningar av publik och hade verkligen jättekul :)! Andreas sa att det var super att ha med henne, särskilt i starten där det brukar vara så trångt att man bara kan springa i myrsteg tills dess att klungan löser upp sig.

Men igår hade Andreas bara frågat Lyxa viskande ”Är du taggad? Ska vi springa?” och hon hade stämt upp i ett stormskall och slitit i kopplet så klungan bara delade på sig från där de stod och de fick fri löpväg ut från starten…. ;).

2 reaktioner på ”Mycket jobb och lite träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s