Alldeles lite extra kär

Fattar ni hur lycklig jag är över att ha Andreas vid min sida? 

En omsorgsfull, varm, rolig, djurintresserad, omhändertagnade, trygg, stabil, gudomligt snäll och ansvarstagande människa. En riktig man som både snickrar, lagar mat och städar och som hänger med på det mesta jag hittar på med hundarna och som dessutom har blivit hundträningsintresserad själv!

Helt underbart att så mycket fantastiskt kan rymmas i en och samma människa, och att han dessutom är bara min gör saken så otroligt mycket mer fantastiskt! Att få dela livet med någon som passar en så bra och som man trivs så bra med är något jag önskar att alla skulle få erfara!

vårfamilj Träning för Jessica S och viltspår 058 201305263 201305252 Växjö4 Växjö8 2013-03-29 Rallylydnadsträning 018 Hönsetorps valpträff på GBG hundarena 137 Promenad i Ljungås 061 Nårungaleden 096 Julafton 2012 025 2013-03-29 Rallylydnadsträning 257

Jag känner mig helt trygg och lugn i hans sällskap, det finns inget som livet kan kasta på oss som vi inte kan ta oss igenom!

Du är toppenkanon Andreas ;)!

giftas

 

3 reaktioner på ”Alldeles lite extra kär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s