Till salu!

Det är med bitterljuva känslor och absolut lite sorg i hjärtat som jag nu tittar på vår saluannons till vårt fantastiska, underbara hus. Vi har valt Länsförsäkringar som fastighetsmäklare och hela annonsen går att hitta här.

Folk säger att vi är galna som flyttar härifrån, och när man tittar på bilderna så känner man sig lite absolut lite halvknäpp som väljer att sälja ;)!

Men vi tror och hoppas på att huset vi vill köpa (håll gärna en tumme eller två att det blir vårt :)! ) kommer att passa oss ÄNNU bättre till vad vi vill göra och hur vi vill ha det, och hoppas på att de som köper vårt hus ska finna det lika fantastiskt och underbart som vi har gjort det under dessa år!

Bilderna från annonsen:

husbild1 husbild2 husbild3 husbild4 husbild5 husbild6 husbild7 husbild8 husbild9 husbild10 husbild11 husbild12 husbild13 husbild14 husbild15 husbild16 husbild17 husbild18 husbild19 husbild20 husbild21 husbild22 husbild23 husbild24 husbild25

 

Så känner ni någon som söker ett hus med fantastiskt läge i Alingsås/Vårgårdatrakten, tveka inte att visa dem länken till vårt lilla paradis :)!

En reaktion på ”Till salu!

  1. Hej Googlade i dag på Skogsvägen 11 i Horla efter vi varit och tittat på ert underbara hus.
    Ja vi blev förälskade i det. Så nu har vi lagt oss som intresserade på ert accepterade pris hos mäklaren. Så nu håller vi tummarna….så det blir vi som får glädjen att få uppleva detta söta lilla hus i en fantastisk miljö.
    Med vänlig hälsning från Maria Kilenstam i Alingsås. Besök gärna min blogg Marias Hörna – Njut av Livet ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s