Vattenplaningsagility

Lagom tills vi kom fram till vår privatlektion så öppnade sig himlen och regnet forsade ner :P! Helt genomvåta blev vi under timmen, ända in till underkläderna (särskilt Andreas som optimistiskt nog bara hade på sig jeansjacka…. 😉 ).

Men vad gjorde lite regn när vi fick till en jättehärlig träning med fina resultat från bägge hundarna och bägge förarna :D!

Förutom en vurpa från Andreas (han ska få nya agilityskor när lönen kommer 😛 ) och lite slalomstrul och blöt-platt-tunnel-strul från Smalis så var både de, jag och Emelie jättenöjda med deras träning! Det är SÅ kul att se hur de utvecklas från lektion till lektion, även med den minimala träning som blivit de senaste veckorna. Man ser på filmen hur Smalis både lägger i en extra växel mot hindren, och hur hans slalomteknik börjar komma mer och mer :D!

 

Läxa till nästa gång: Slalom med hinder framför så han lär sig att ta den även i fart.

Min och Lyxas träning var jag också jättenöjd med! Vi fick till fina vägar, fina svängar, jag kunde skicka och sticka och springa ifrån. Och hon tog slalomingångarna VARJE gång trots halt underlag, full fart emot, halvsvår vinkel och att jag sprang lite före henne :D!

 

Läxa till nästa gång: Kunna skicka Lyxa på baksidan hinder från längre avstånd och svårare vinkel.

När vi kom hem var det skönt att komma ur de blöta kläderna och byta till torra kläder och tofflor. Och vissa agilityhundar tycker ju att det är allra bäst under filt.. ;).

20130619

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s