Onejump-övning och Rally-Homer

Idag påbörjade vi träningen vi fick i läxa på agilitylektionen i onsdags: Ta hinder bakifrån från olika vinklar och avstånd. Mitt kommando för detta är ”back” på engelska, så man kan ju säga att vi fick backträning idag ;).

Andreas tränade lite rally med Barney och lite slalom med Smalis, och jag körde ett rallypass med Hooomer. Vi är anmälda till Homers debut i fortsättningsklassen, och nu när det är koppel av som gäller så har jag och Andreas kommit överrens om att det nog är bäst om jag kör Homer ;)!

Han var SUPERduktig idag, massa glädje och fina utövanden av ex 1-2-3 steg bakåt, fotgående, sändande över hinder, höger – och vänster ingångar, snurr vid sidan…. och lilla supersnusern – som allt som oftast rör sig fort som en symaskin 😉 – lyckades även med skylten sitt-stå-gå runt (där hunden ska ställa sig från sittande och stå still medans föraren går runt). Det är ett STORT framsteg för allra bästa lille Homer ska ni veta, det brukar annars vara tramp-tramp-tramp-hopp-skutt som gäller i stadgemomenten ;)!

 

Allra bästaste Homer <3!

2013-03-24 Vårpromenad på nästan 3 timmar 021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s