Kursavslutning agilityhandling

Sista gången på handlingskursen för Emelie idag. Under denna kurs har jag missat tillfällen, utvecklats, brutit ihop och kommit igen. Mycket input helt enkelt ;)!

 

 

Förutom att jag KONSEKVENT använder fel kommando i kombo 2 (säger back när jag ska säga tight?! IDIOT 😛 ! Tur att min bästa Lyxa löser biffen ändå <3) så är jag riktigt nöjd med dagens träning! Lyxa har börjat få tillbaka agilitymuskler och agilityuthålligheten, håller hög fart och börjar lära sig att kunna korta in sig och svänga tightare runt hinder även när hon kommer i hög fart.

Och hon är SÅ duktig på att söka hinder och rätta till det jag visar fel. Duktig tjej!

20130625

Världens finaste allround-Lyxa, hon har allt kapacitet att bli en hyfsad agilityhund också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s