Massagedags

Idag var det åter dags för hundarna att få en genomgång på Hund i Harmoni. Jag försöker komma iväg till Anna minst en gång varannan månad så hon får känna igenom hundarna, kolla status på muskulaturen och jämnheten, fixa bort muskelspänningar och skämma bort dem med godis ;).

20130626

Snuserligan på kö ;)!

Alla hundarna fick beröm för att de var väldigt välmusklade med en fin jämnhet i kroppen, inga ömma punkter och bara lite ”träningsvärks”spänningar på Lyxa (midjan/framför höften), Barney (nacke och framsida bakben) och Smalis (nacke och ”höftböjarled”) som vi ska lägga lite extra krut på att massera upp. Homer däremot, han var helt perfekt och spänningsfri hela han, min mjuka lille mupp ;)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s