U.A igen :)

20130628

Var iväg en sväng till veterinären för en besiktning av Lyxa för att höja försäkringen pga uppmeritering igen (Lyxa har nästan fyrdubblat sitt värde sen jag köpte henne, duktig hund 🙂 ).

Och återigen hade jag lyckan att gå därifrån med helt fina papper med U.A på alla punkter :D! Även om jag egentligen inte förväntade mig något annat, så får jag alltid puls när jag går in till en veterinärundersökning av bara tanken på att de skulle hitta något som inte står rätt till…. Men som sagt, ingen anmärkning på något utan jag har fortfarande en frisk och sund hund :)!

Ikväll tar jag och hundarna en lugn kväll i soffan medans Andreas är ute och spelar fotboll och dricker öl ;)!

20130628.1

Foto lånat av Björn Hammar

En reaktion på ”U.A igen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s