Rövspark!!

20130629-192423.jpg

Nu är det kragtagar – och rövsparkardags!! Anmält till en till agilitytävling + två lydnadstävlingar, varav den ena om tre veckor! Nu blir det till att plocka upp lydnadsmomenten på allvar igen :)!

Det känns jävligt gött nu när championatet är i hamn, för då kan jag i lugn och ro tänka på att träna under tävling, se till att Lyxa lyssnar på det jag säger och inte det hon tror, och stötta upp alt rätta till på rätt ställen utan att behöva tänka på att det kan ge poängneddrag. Allt enligt planen att till nästa höst vara så bra att vi kan plocka SM-poäng :)!

I övrigt har jag haft en supertrevlig dag!! Först ett gäng timmar bortbabblade med en supertrevlig valpintressent, sen en 1 tim 45 min lång promenad med hundarna, där de skötte sig formidabelt bland annat när tre ryttare kom i full galopp på sina hästar och sen endast saktade ner till slängtrav när de red förbi oss…. Visa hänsyn verkar bara gälla åt ett håll för vissa ryttare….

20130629-193031.jpg

20130629-193054.jpg

Som några av er kanske märkt ligger kennelhemsidan nere just nu! Detta är pga att det strulat till sig med webbhotellbyte, men förhoppningsvis är vi back as usuall på måndag igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s