Grattis på 4 årsdagen Lyxa!

Idag 1/7 fyller min fantastiska Lyxa 4 år! Min suveräna första brukshund som överträffat allt jag hoppades på när jag ställde mig i valpkö :)!

Hon som gett mig så mycket glädje och kunskap. Hon som får så fina ord och beröm av alla vi tränat för och med, hon som är så otroligt snäll och mild mot alla människor och djur. Hon som är en underbar familjemedlem och en grym tävlingshund och som hittills har uppfyllt allt jag hoppats på prestationsmässigt:

  • LP1
  • LP2
  • LP3
  • SE LCH
  • Uttagen till SBKs Talangtrupp i lydnad
  • KORAD på 442 p och 5 på skott
  • Hoppklass 2 & agilityklass 2
  • CERT och R-CACIB i utställningsringen
  • Uppflyttad till elitspår med uppflyttningar på debuten i både apell, lägre – och högreklass

Med objektiv utvärdering gjord av hennes mentala, fysiska och tävlingsmässiga egenskaper så kan jag med glädje säga att hon under dessa 4 år visat sig vara en äkta och suverän allroundaussie med de rätta bitarna på plats :D! Och förhoppningsvis så kommer hon visa lika bra resultat i valplådan, föra vidare sina fina egenskaper till sina valpar och vara en lika fin och bra mamma som hon är tävlings, tränings – och familjehund!

Grattis Lyxa, du som är allt jag hoppades på och lite till! Hoppas vi har många, långa och friska år framför oss tillsammans!

sportaussie

2011-04-19 (30) 2010-08-22 (34)   Skog&Bruks med familjen 035    frostLyxa Brukslydnad med Jonna och Mathilda 231  Hönsetorps valpträff på GBG hundarena 167  2010-07-07 (35)  2013-03-23 Upplet och brukslydnad 116   spårlyxa  2 km spår med Lyxa 016  Bruksträning för Anders Kjernholm 063 Träning i Lerum 056  Lunchbad 002  ängsupplet11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s