Vårt nya hem

I onsdags skrev vi på kontraktet om att sälja vårt hus (bara 19 dagar efter att vi lagt ut det till salu :D! ).  Bitterljuva känslor, men fantastiskt att få sälja till några som är lika kära i huset som vi är och vi hoppas att de kommer må lika fantastiskt som vi gjort här!

Och idag var vi och skrev på kontraktet för vårt nya hus :D! Så om bara ett par månader kommer vi flytta till 135 m2 boyta, 4500 m2 inhägnad tomt och en riktig dröm som blivit sann:  ett 60 m2 hundhus med tillhörande hundgårdar :D! Jag tror inte att vi kunde hitta ett mer passande hus till oss och våra hundar!!

Foton från husannonsen:

8956874 8956831 8956869 8624893 8624914 8624892

Nu längtar jag otroligt mycket till att få sätta igång med allt inredande och tillfixande :D! Det ska tapetseras, bytas golv, fixa nytt innertak, måla trappa och lister, måla om huset utvändigt och ”lite” annat (listan kan nog bli huuur lång som helst om man vill det 😉 ! ).

Vi kommer ta det lite pö om pö, men först på listan står sovrummet och tv/allrummet på ovanvåningen. Så otroligt kul och spännande :D!

7 reaktioner på ”Vårt nya hem

    • Tack :)! Längtar till att få sätta händerna på det inredningsmässigt och utefärgsmässigt, då kommer det bli ännu finare <3!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s