Semesterfirande!

Så sakteligen börjar det gå upp för kropp och själ att det nu är semester :)! Vi har ju till och med belönats med ett extremt suveränt högsommarväder! Så suveränt att det just nu är för varmt för att befinna sig ute, så då passar vi på att vila inne där det är lite svalare och blogga istället ;).

Igår blev det en (het) promenad med hundarna med ett stopp för dopp i skuggigt vattenbryn, sen åkte jag och Andreas in till stan för semesterns första mjukglass och kringvandrande i möbel – och tapetaffärer :D! Vi hittade ett gäng fina alternativ på både tapeter och golv, och har (som tur är 😉 ) någorlunda samma idé om hur vi vill ha det i rummen i det nya huset. Sovrummet är så gott som färdigplanerat, och tv-rummet, tvättstugan och groventrén ligger långt fram i planeringen de med :)!

IMG_3635 IMG_3636 IMG_3641 IMG_3642 IMG_3645

Efter det så blev det inte så mycket mer gjort under gårdagen, förutom att Andreas och Lyxa var nere och la i båten och Andreas drog ut och metade ett par timmar :).

Idag har vi än så länge hunnit med ensampromenad för Andreas och Barney (”otroligt vad enkelt det är att gå promenad med bara en hund” konstaterade han när de kom hem 😉 ), jag har småplockat lite hemma i stöket, och sen så for vi ut i båten allihop :). Lyxa fick fysträna och simma bredvid båten, 650 m/ 17 min sammanlagd simning blev det med två pauser :).

IMG_3658 IMG_3663 IMG_3667 IMG_3669 IMG_3674

IMG_3676 IMG_3679 IMG_3684 IMG_3688 IMG_3699

 

Nu ska vi som sagt ta det lugnt ett par timmar medans den värsta värmen håller på, sen ska vi åka och köra lite agility senare ikväll med Lyxa och Smalis :).

 

Älskar semester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s