Ödenästripp och agilityhundar

Idag åkte jag och Lyxa iväg för att hälsa på Elin, Niclas, Tvist och Hippie i deras röda hus på landet med de många skiftande tapeterna :)! Mycket trevligt att träffa Niclas IRL och att prata med Elin som jag inte sett på så länge :)! Och hundarna tyckte det var roligt att träffas igen de med :)!

20130716,1 20130716,2 20130716,3

Efter ett par timmar med kaffe-lunch-kaffe och mycket trevligt samkväm så for jag och Lyxa hemåt igen, där vi pausade i soffan lite och sen tog med hela familjen på agilityträning :).

Smalis och Andreas fokuserade mycket på slalom i kombination, de har ju haft lite strul med att Smalis gått ur sista porten. Det löste de upp bra idag. Inga problem heller med att ha platta tunneln eller däcket i kombinationen, två hinder som strulat lite de med. Och så lyckades de jättebra med en väldigt sned och snäv tunnelingång efter platta tunneln. Duktiga :)!

Jag och Lyxa körde lite kontaktfält, och jag var genomgående rätt så nöjd med dem, vissa var jag SUPERnöjd med :)! Bara att träna vidare och se till att få till fler träningspass.

Kontaktfält med Lyxa 012

Barney fick idag testa på balansbommen och platta tunneln (även platta tunneln med hinder före och efter när jag höll upp släpet lite), och Homer fick bara vara sällskap ;)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s