Agilitytävling Ulricehamn

Idag har vi spenderat ett gäng timmar i Ulricehamn på agilitytävling med Lyxa :). Det var dags för vår debut i agility 2, och om inte om hade funnits hade vi debuterat i ag2 med 5 fel (kontaktfält på bommen) och kört ett nollat lopp i hopp2. Men med klantig handler så blir det två disk istället, marginalerna är små :P!

 

Men jag är så jäääääävla nöjd! Lyxa har sånt härligt tryck, säkerhet, styrbarhet. Hon hoppar riktigt bra och kan nu gå från full fart till en förhållning för att kunna hoppa av korrekt, kontakthindren är på G och hon är så snaaaabb :D! Duktig tjej, vi hade RIKTIGT kul ute på planen idag :D! Jag vill tävla meeeeeeer agility!!!!

tresystrarLyxa omgiven av sina duktiga systrar Elit och Lycka, som kom 1:a resp 3:a i hopp2 idag :D! Foto: Stolta uppfödaren Emelie

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s