Träning i Falköping

I förmiddags åkte jag och Andreas till Falköping med Lyxa och Barney för att träna lite. Det blev upplet för Lyxa (första passet rätt kass, andra passet med fokus på 08:a/linjetag genom snår som blev jättebra!) samt brukslydnad (framåtsändande, stege, skall, kryp, metallapport+tungapport) där allt kändes rätt bra, och följsamhetsträning + lek för Barney som gick super :)!

Bilder och filmer från dagen:

Träning Falköping 002 Träning Falköping 030 Träning Falköping 039 Träning Falköping 069 Träning Falköping 094 Träning Falköping 105 Träning Falköping 109 Träning Falköping 121 Träning Falköping 129 Träning Falköping 149 Träning Falköping 156 Träning Falköping 162 Träning Falköping 165 Träning Falköping 170 Träning Falköping 182 Träning Falköping 183 Träning Falköping 184 Träning Falköping 186 Träning Falköping 187 Träning Falköping 189

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s