Första årsdagen

Idag har jag varit gift i ett år med min alldeles fantastiske make, han som passar mig så otroligt bra och alltid finns där och stöttar mig. Han som är en av de snällaste och omtänksammaste människorna som någonsin funnits. Han som drar upp mig när jag är nere och får mig att skratta igen. Han som är lite långsint och dalsländskt introvert, men även så rak och underbart ärlig. Han som hundarna älskar, han som jag har så otroligt svårt att se hur livet skulle fungera utan.

Älskar dig Andreas!

årsdag2

En reaktion på ”Första årsdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s