Åter på agilityplanen och Fuck Cancer

Idag var det uppstart på våra privatlektioner för Emelie igen efter sommarlovet ;). Det har inte blivit så värst mycket agilityträning under dessa veckor, så vi var nöjda med resultatet som visade att vi inte tappat såååå mycket :).

Andreas och Smalis hade bara ett par missade slalomportar, annars skötte de sig jättefint!

 

Jag och Lyxa fick först köra kontaktfält, där vi fick träff varje gång men med lite varierande utförande ;). Lyxa körde ett par riktigt fina på A-et, och på bommen så saktar hon farten lite för tidigt på nergången, men studsar ner och trycker till fint på kontaktfälten. Skulle man kunna få bort den lilla halvhalten hon gör så hade det kunna bli riktigt fint. En sak som jag vet är att jag de kommande tävlingarna INTE ska fega på kontakfälten och visa ner henne, utan försöka springa på så gott det går och lita på att hon fixar det. Gör hon inte det, så bara att träna vidare! Upp i klass tre har vi iiiiingen brådska att komma till ;).

Sen körde vi lite hoppkombos med olika slalomingångar. Det som var absolut bäst här var att hon lyssnade extremt bra på mina ”back”kommandon, hon gick inte över hindrena från fel håll en enda gång :D!

 

 

Det ska bli riktigt kul att komma ut och tävla på höstens (JA jag räknar det som höstsäsong nu 😉 ) första agilitytävling i Kungsbacka på söndag :)!

Och på tal om tävling, den 29/8 så är det en viktig tävling! Då är det dags för Fuck Cancer-agility på GMBK. Det är en inofficiell tävling (det är ett KM för GMBK, men även ”outsiders” får starta, dock utan att tävla om KM-titeln) och ett underbart initiativ, då anmälningsavgifterna går oavkortat till Ung Cancer. Agilitysektorn på GMBK har gjort ett fantastiskt jobb att anordna detta och att samla in sponsorer och ragga priser till ett fantastiskt lotteri för de som inte kan/vill tävla men ändå stötta evenemanget (för mer info om sponsorerna och tävlingen finns ett FB-evenemang här). Jag hoppas att det kommer att bli gedigna startlistor!

Anmälningstiden går ut den 23/8, glöm inte att anmäla dig och slå två flugor i en smäll, både få tävla och samtidigt ge ett bidrag till cancerforskningen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s