Agilityträning

Ny lektion för mig, Lyxa, Andreas och Smalis idag :)!

Andreas och Smalis fick jobba på staket och tunnlar på olika sätt (olika ingångar, början till att kunna skicka Smalis på tunnelingång osv) och de var JÄTTEDUKTIGA :D!

Jag och Lyxa hade inte en lika bra dag, vi tappade konceptet lite och Lyxa kändes lite tung i kroppen och lite trög i huvudet om man får lov att säga det ;). Mycket hög felprocent på ”back”kommando, så hög brukar den inte vara ens om jag är som crappigast att handla henne. Och jag var dålig nog att bli irriterad och upprörd över att det gick dåligt, fy på mig!! Men lite fint fick vi till ändå!

Läxa blir för mig att överträna backkommando i fart samt att få Lyxa att lättare fatta när ett back följs av ett blindbyte och när det inte gör det! Det sista för att hon inte ska blindbyta på eget bevåg. Smalis läxa blir att jobba mer med tunnel på varierade sätt, ex kunna skicka in i ingångar på lite avstånd samt att kunna springa tätt förbi en ingång för att sen skicka in honom i den andra osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s