Smalis på femteplats!

smalis pris

Idag tog Smalis och Andreas sin första topp 5 placering på agilitytävling :D! Tyvärr fick de fem fel i slalom så de fick inte kört ett nollat lopp, men de gjorde ett jättefint lopp under resten av banan :D!

I andra hopploppet så strulade slalomen igen, värre denna gång så det blev en disk (dumma dumma slalom 😛 ) och efter det så tappade Andreas huvudet lite grann. Men innan jag hann vråla på honom ( 😉 ) så plockade han ihop sig och SHIT vad fint de satte resten av banan :D!!

Förutom att ha haft glädjen av att titta på Andreas och Smalis på banan, så har vi haft en suverän dag tillsammans med ALLA våra hundar. Homer och Barney som är de som är minst vana (och de som skriker högst när det är något som stör dem, typ hundar, människor, bilar…. 😉 ) skötte sig helt suveränt!

barneytävling homertävling

Som jag skrev på Facebook, tävlingar och resultat i all ära, men inget ger mig så mycket lycka som att gå med lille reaktive Homer med helt slakt koppel bland alla agilityhundar, där han studsar fram vid sidan av mig, toklycklig och helt avslappnad. Vi tränade rallylydnad och hade mängder av hundmöten, och sen satt han lugnt och stilla vid sidan av mig när vi tittade på Andreas som gick banvandring. OCH så hälsade han på Annelies nya valp, lille BC-Goy :D!

homervän

En härlig dag med hela familjen! I morgon vankas det rallylydnadsdebut för mig och Homer, vi ska starta en Fortsättningsklass och se vad som händer där ;)!

5 reaktioner på ”Smalis på femteplats!

 1. Härligt! Kul med man som också gillar hundsporten!

  Jag flyttar till Skara någon gång nästa vecka (när jag hittat boende) för att börja plugga. Hur långt från Skara bor du? Vore så roligt om vi kunde träffas och träna någon gång i höst!! 🙂

  • Ja, det är verkligen jätteskoj när man har ett sånt gemensamt intresse :D! Nästan ett måste att ha en sån man när man är lite småfanatisk som jag är, annars hade vi aldrig sett varann ;)!

   Skara ligger 1 tim 40 min från dit vi ska flytta, enl Eniro :)!

 2. Härligt! Kul med man som också gillar hundsport.

  Jag flyttar till Skara någon gång i nästa vecka (när jag hittat boende) för att börja plugga. Hur långt ifrån Skara bor du? Hade varit kul om vi kunde träffas och träna någon gång i höst! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s