Resultat Fuck Cancer agility (plus KM)

Vilken FANTASTISK tävling det var igår i GMBK’s regi till förmån för Ung Cancer! Det var en otrolig uppslutning med en härlig stämning och folk som köpte lotter, Fuck Cancer-armband och loppissaker för glatta livet. Det var nästan lite festivalstämning på det hela :). Och att det sammanlagt samlades in 32.000 kr till Ung Cancer är helt fantastiskt, HÄRLIGA agilitymänniskor som öppnar plånboken <3!

Vädret blev HELT perfekt (ösregnet som var nära anhängande höll sig helt ifrån klubben och var istället i närliggande områden), banorna var roliga och de startande var allt från SM-ekipage till debutanter.

Vi började med hopp Large, där jag och Lyxa kände oss rejält taggade. Och vi gick in och satte ett nollat lopp på den näst snabbaste tiden (trots lite vida svängar!) och kom därmed tvåa i hoppklassen :D!

Jag är riktigt nöjd med detta lopp, och jag tror ni hör hur nöjd jag blev när Lyxa satte slalomingången så snyggt ;)! Hade jag önskat nått hade det varit att jag hade fått till den sista tighta svängen på hindret över sista tunneln liiiite bättre. Och hade jag fått köra om banan så hade jag velat klocka en tysksväng över hinder nr 3 och se om vi hade kunnat kapa lite tid med den :).

Sen var det Andreas och Smalis i hopp Medium.

De började riktigt fint, men tappade lite när Smalis hoppade mellan däcket och ställningen. Hämtade upp det bra på sträckan fram till slalom där Andreas sen berättade att han fick lite tilt i hjärnan och gjorde fel ;). Lite mitt fel, jag gav ett föreslag om hur han skulle placera sig vid slalomen och det störde ut det han hade planerat. Note to self: Ge inte råd när handlingsplanen redan är utstakad!

Sista sträckan får de upp en fin fart och sätter sina blindbyten jättefint. Att de sen missar tunneln skriver vi på Andreas fellista och inte Smalis ;).

Sen så blev det en stunds väntan innan det var dags för agility Large, så då kunde man mingla runt bland alla kända och okända ansikten och tjöta lite. Det var bara så otroligt trevlig stämning! Och sen fick både jag och Andreas folk som kom fram till oss och sa ”jag följer dig på FB/bloggen!” och gratulerade till framsteg och framgångar! Man kände sig lite som en kändis där, TACK till er som kommer fram och säger så fina saker :D!

Sen var det agilityklassdags, och jag och Lyxa var laddade till tårna. Och JÄVVLAR vad jag blev nöjd med vårt lopp :D!!

Jag är nöjd med ALLT hela vägen fram t.o.m slalomen!! Hade jag fått ändra på någonting så hade det varit att jag velat våga mig på ett blindbyte mellan hinder nr 5 och den korta gula tunneln istället för mitt bakombyte (för att få ännu lite mer flyt), men annars kan jag inte klaga på nått! Lyxa trycker på, är snabb och följsam och sätter ett SÅ fint kontaktfält på bommen (och jag höll mitt mål att INTE safe:a på nedgången utan istället trycka på)!! Hurra!!

Synd på rivningen efter slalomen, och att jag när jag ska skicka henne över det andra hindret sätter andan i halsen så hon tror att hon ska komma in till mig :P! Men det blev iaf inte räknat som vägran, och slutet av banan kändes bra det med! DUKTIGA agility-Lyxa!!

Kvällen avslutades med lottdragning på massa fina priser, och sen prisutdelning. Jag gick jublande glad fram och hämtade vårt 7:e plats pris i agilityn och vårt 2:a plats pris från hopploppet. Sen gick jag och Andreas iväg för att ta ut hundarna en sista sväng.

Döm om min förvåning när vi kommer tillbaka mot bilen från vår korta runda, när jag hör hur man vrålar (eller ja, Arlevik vrålar 😉 ) mitt namn från balkongen. När jag kommer bort dit visar det sig att jag och Lyxa även kommit trea i KM Large :D!!!  Jag är ju delmedlem i GMBK så jag räknades alltså med där med! Hurra för oss!!

KMGMBK

Som sagt, en helt fantastisk kväll bland härliga människor, med bra tävlingsresultat och pengainsamling för en bra sak. Det blir inte bättre än så!

 

klubbmästare

De värdiga klubbmästarna i small, medium och large! Foto: Elin Fahlgren (en av huvudkvinnorna bakom Fuck Cancer agilityn)

4 reaktioner på ”Resultat Fuck Cancer agility (plus KM)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s