Lyxa har börjat fälla….

Spårning 108Inte riktigt så illa som på bilden, men snart 😉

 

… och fällning brukar innebära att det är ca två månader kvar till löp :D! Nu börjar det verkligen bli på riktigt detta! Nån gång under november kommer det troligtvis bli parning mellan Lyxa och Lotus, helt otroligt spännande och läskigt och spännande och kuuuuul :D!

2013-03-30 Träff med Lotus (och Pax) 253

Finaste ❤

Nya (och ni ”gamla” som hängt med ett tag 😉 ) valpintressenter är alltid välkomna att maila om ni har några frågor, ni når mig på mia.oskarson@gmail.com. Om ni är intresserade av att stå på valplistan så ser jag gärna att ni mailar ett litet längre brev om er själva så jag får en översyn på ex vilka ni är, er hundbakgrund/hunderfarenhet och vad ni vill med er ev kommande valp :). Jag tar gärna ett mail som första kontakt så att jag har all info om de som anmäler sitt intresse samlade i text på ett och samma ställe.

Observera att fri prövningsrätt förbehålls, vilket innebär att det inte finns någon ”först till kvarnen” princip på valplistan utan jag väljer ut valpköpare efter personlig lämplighet och där jag tror att valparna kommer att passa bäst. För mer info om vad jag söker i en ägare till en framtida Lyxlirare, se valpsidan på hemsidan.

Och som sagt, har ni några frågor så tveka inte på att höra av er, jag svarar så gott jag kan och så snabbt jag kan :).

 

5 reaktioner på ”Lyxa har börjat fälla….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s