Inte uppladdningen jag önskade….

Jag tyckte det var illa nog att vår uppladdning innan rasmästerskapen nu i helgen – istället för planerade spårupptag, upplet, lydnadsdetaljpepp – har varit att Lyxa haft totalvila pga att hon markerade hälta i början av veckan (hon har varit hältfri från och med tisdag, tog ett par extra vilodagar för säkerhets skull)….

… men idag blev det än värre uppladdning då veterinären ringde och berättade att provet vi tagit från en liten knöl på Homers rygg visade på tillväxtceller, och rekommendationen var att ta bort den för att kunna analysera ännu mer :(. På måndag ska han in och opereras och knölen ska bort.

Mitt huvud började snurra och alla möjliga negativa tankar kom in i huvudet. Rent intellektuellt vet jag att jag inte ska ta ut något i förskott, det kan vara absolut ingen fara alls, att Homer inte är ”sjukare” idag än han var igår när jag inte visste något… Men ändå kommer tårarna och de svarta tankarna. Lille Homer :(.

rallyhomer1

En liten stund ville jag bara ställa in allt, skita i allt och bara vara hemma med Homer i helgen. Men så blev jag peppad av familjen, det är ju ingen fara med Homer utan han kommer ha det toppen hemma med ”mormor och morfar” medans vi är iväg och tävlar.

Så RM blir av för oss, med en absolut värdelös uppladdning. Men vi kommer göra så gott vi kan. Går det bra så gör det, går det inte bra så ska vi iaf se till att ha kul och skingra tankarna lite!

En reaktion på ”Inte uppladdningen jag önskade….

  1. Kära Mia!
    Homer klarar detta och RM går jättebra:-). Ta inte ut nåt i förskott, det tar bara kraft och fokus från annat. När man vet får man ta ställning! Lycka till o krama på doggarna. Kram❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s