Känslomässig berg- och dalbana idag

Det har varit en extremt känslomässigt påfrestande dag idag, med mängder av glädje och sorg.

Först så har det varit en ledsam och jobbig dag då Homer har varit inne och opererats idag :(. Och jag visste intellektuellt att det skulle bli ett stort sår, men jag blev ändå omskakad ända in i själen när jag hämtade honom…

homersår1 homersår2

Min stackars, stackars lille Homer :(. 10-12 dagar innan stygntagning, och ca 2 veckor tills vi får reda på vad analysen av det de tagit bort säger… Nu hoppas vi och håller alla tummar för att detta var det sista han ska behöva gå igenom gällande sånt här.

Men sen har det också varit en fantastiskt rolig dag för idag fick vi nycklarna till vårt nya hus :D! Vi har hunnit köra två vändor med grejer och idag har även Barney, Lyxa och Smalis fått bekanta sig med sitt nya hem (medans Homer var hemma med min mamma och vilade upp sig efter operationen). De tre inte bara tyckte om sin nya trädgård och sitt nya hus, de fullkomligt ÄLSKADE det :D!

De rusade över gräsmattan, in i skogsdungen, längs med skogsstigen, in i entrédörren, ut genom altandörren… HELT överlyckliga! Det värmde gott i hjärtat att se dem så totalnöjda, nu känns det ännu mer som att man verkligen hittat det bästa hemmet för vår familj :)!

Och sen så fick jag ännu en häftig upplevelse när jag kollade in på SM-kvallistan i lydnad: Jag och Lyxa ligger efter helgen på 29:e plats :D!

smlistanseptember

Det är verkligen en sjukt häftig och overklig känsla att se våra namn där, på samma lista som så många av de som jag beundrar och avundas för sin fingertoppskänsla och skicklighet inom hundträning/tävling. Helt sjuk och helt fantastisk känsla :D!

En reaktion på ”Känslomässig berg- och dalbana idag

  1. Verkligen berg- och dalbana! Håller alla tummar, tassar och hovar här för att Homer blir bra och att det ej var något farligt de tog bort. Och vad UNDERBART med huset och att hundarna gillar, vill komma och se! Och SM-listan då, det är är ni så jävla värda! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s