Lite delar av huset

Det är mycket som händer i huset nu! Vi har som sagt kommit rätt bra i ordning på nedervåningen, och där är det även helt beboligt och börjar bli riktigt hemtrevligt!

Husrenovering 030 Husrenovering 047 Husrenovering 049 Husrenovering 052 Husrenovering 055 Husrenovering 066

Tänk vad lite lampor och blommor kan göra mycket :D!

Undervåningen kommer vi inte göra så stora förändringar/renoveringar på i närmsta taget (längre fram kommer vi måla trappan vit, måla dörren med glas vit, byta lister, göra om hela tvättstugan och tapetsera om i alla rum) eftersom den är helt OK och man kan göra mycket med bara lite inredningsdetaljer så länge :).

Men renoveringen av övervåningen är i full gång! Där finns det ju lite mer att göra, och en storrenovering är påbörjad som ska innefatta både nytt innetak, nya tapeter, nya innedörrar och nytt golv. Första prio är tv-rummet eftersom vi v 41 ska få nya soffor till vardagsrummet på nedervåningen, och då hoppas vi ha övervåningen så klar att vår gamla soffa kan bäras upp och ge rum åt de nya. Sakta men säkert går även det framåt!

Före:

Husrenovering 002 Husrenovering 003 Husrenovering 004 Husrenovering 005 Husrenovering 006 Husrenovering 008

Under:

Husrenovering 033 Husrenovering 034 Husrenovering 036 Husrenovering 038 Husrenovering 056 Husrenovering 057 Husrenovering 059 Husrenovering 066

Och så kan jag om ett tag bjuda på ”efter”-bilder, redan idag kommer nog mer av innetaket att vara klart :)! Det är så KUL att göra om och göra nytt i huset!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s