Höst

Höstfoton 009

Fortfarande är det vackert ute. Brittsommar och färgfyrverkerier i alla träd. Det är så synd att snart kommer träden stå nakna och fula i många månader, och inga mer färger än grått, svart och kanske brunt kommer att finnas i världen…

… det är då man behöver peppa upp mörkret och den kommande regniga perioden med ett nytt regnställ :D!

stormberg

Jag köpte detta regnställ från Stormberg på vinst och förlust över nätet, efter att ha sett en reabild på Facebook. Endast 149 kr per del, och det var det MER än värt när jag provade det och insåg att det var lätt, bekvämt, bra storlek, lagom långa ärmar OCH lagom långa ben (vilket INTE är vanligt när man är en amazon på ett par över 180 cm) :D! Sjukt bra och tummen upp!

Detta är inte första goda dealen jag hittar via FB, och kommer inte vara den sista heller. FB är ett FANTASTISKT ställe om man vet hur man använder det, hur man sållar och hur man väljer vad man ska lägga krut på. De som klagar på FB är såna som inte vet hur man använde det rätt ;).

Det har blivit mer shopping idag också, mer innertak och innerdörrar har köpts till övervåningen!

innerdörrar

Andreas har även börjat slipa väggarna, så till helgen är nog allt redo för tapetsering av TV-rummet :D! Jag är SÅ spänd och förväntansfull på hur det kommer bli! Jag ska ju äntligen få tapetsera med en av mina favorittapeter som jag älskat jättelänge:

hannaw

Kommer bli GRYM i TV-rummet :D!!

2 reaktioner på ”Höst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s